Переваги ортопедичного матраца та його вибір

Comments · 49 Views

Багато людей добряче втомлюються від того, що після сну вони відчувають болі в районі шиї та спини.

Багато людей добряче втомлюються від того, що після сну вони відчувають болі в районі шиї та спини. Всі після хорошого сну хочуть відчувати себе зарядженими енергією і бути бадьорим. Для цього найкраще задуматися над купівлею нового матраца. Кожен відвідувач нашого сайту може купити якісний матрац в місті Алмати, ціна якого не проб'є дірку в сімейному бюджеті. Всі вироби в каталозі Світ матраців виконані з високоякісних матеріалів, під час створення яких фахівці враховували всі особливості людської анатомії. Широкий асортимент нашого каталогу https://magdek.com.ua/ua/matrasi/nedorogie-matrasi/ дозволить купити недорого найбільш підходящий матрас в Києві саме для вас.

За умови грамотного підбору матраца, ви зможете забезпечити себе комфортом, гарним відпочинком і глибоким, спокійним сном. Купівля якісного матраца здатна зберегти здоров'я вашої спини і сприятиме встановленню правильного положення тіла під час відпочинку.

Основні види матраців та їх характеристика

Виходячи зі своєї конструкції матраци можна розділити на такі групи:

1) Зі встановленим пружинним блоком, в якому всі пружини розміщуються у формі спіралі. Усі спіральні деталі пов'язані одна з одною, за допомогою чого створюється міцна і довговічна основа.
2) Матрац без пружини виділяється своєю тонкістю порівняно з пружинними варіантами. Для того, щоб куплений матрац був пружним, для його створення використовують різні штучні та натуральні наповнювачі на кшталт вати, латексу, пінополіуретану і листя агави.
3) Виріб із пружинним незалежним блоком. Такий вид конструкції передбачає, що кожна пружина в ньому встановлюється окремо і розміщується в спеціальному тканинному чохлі. Чим більше пружин у матраці, тим він гнучкіший.
4) Поєднані матраци створюють у поєднанні декількох шарів з різними наповнювачами. За допомогою цього методу одна сторона виробу більш жорстка, що дає змогу використовувати матрац для лікування захворювань спини. Перевернувши матрац на м'яку сторону можна з комфортом відпочити.

Дитячі матраци в місті Алмати створюються з наповненням з латексного матеріалу. Також використовується пінополіуретан і кокосова койра. Наявність різних матеріалів у наповнювачі здатна визначити характеристику виробу, його рівень жорсткості, передбачуваний термін служби та інші технічні характеристики.

Який матрац найкраще купити

Під час купівлі матраца в Києві варто визначити, для чого саме вам потрібен цей виріб. Потрібно подумати, яка поверхня для сну підходить вам найкраще - м'яка або жорстка. Чи збираєтеся ви лікувати хребет, чи матрац потрібен просто для комфортного відпочинку. Купуючи матрац, варто звертати увагу на його такі характеристики:

  • Рівень жорсткості.
  • Максимальне навантаження на виріб.
  • Розмір матраца.
  • Внутрішній наповнювач і покриття.

Оформляючи замовлення на сайті magdek.com.ua, наші фахівці допоможуть вам підібрати найбільш підходящий варіант в індивідуальному порядку і дадуть відповідь на всі запитання.

Comments