WhatsApp Plus APK

Comments · 222 Views

WhatsApp Plus yetkilisi, GB WhatsApp, GB WhatsApp+, WhatsApp Pro, FM WhatsApp, WhatsApp MA ve WhatsApp Plus Blue gibi diğer mod sürümlerinden de farklıdır.

WhatsApp Plus, orijinal WhatsApp'tan ekstra özellikler içeren bir Android uygulamasıdır. Daha fazla işlevi ve özellikleri olan bir kardeş uygulamasıdır. Gizli ücretler içermez, böylece endişelenmeden kullanabilirsiniz. APK WSP Plus'ın tüm ayrıntılarını ve indirme sürecini bilmek için bu makaleyi okuyun.

Whatsapp Plus nedir


WhatsApp Plus orijinal WhatsApp gibi davranır. 2012 yılında Rafalete tarafından geliştirildi. Bu uygulamanın logosu altın olarak değiştirildi. Aşağıdakiler dahil olmak üzere birkaç özelliği vardır:

WhatsApp Plus özellikleri


Video durumunu otuz saniyeden daha uzun süre gönderme yeteneği.
30 MB'a kadar yüksek kaliteli resimler ve dosyalar gönderme seçeneği.
WhatsApp Plus ve WhatsApp, arkadaşlarınızla iletişim kurmanızı sağlamak için aynı amaca sahiptir. Ancak, bu ikisi arasında seçim yaparken aklınızda bulundurmanız gereken bazı farklılıklar vardır.

Kaynak: https://gbwhat.com/tr/whatsapp-plus/

WhatsApp resmi bir uygulamadır ve kullanımı güvenlidir. Ek özellikler istemeyen insanlar için en iyisidir. Oyun mağazasından birkaç saniye içinde yükleyebilirsiniz.
Öte yandan, Whatsapp Plus, WhatsApp'larında daha fazla özelliğe sahip olmayı seven insanlar içindir. WhatsApp Plus İndirme Play Store'dan yapılamaz. Size bir dizi özelleştirme özelliği sunar, örneğin, uygulamanın rengini, temalarını ve yazı tiplerini değiştirmenize veya profil resminizi gizlemenize olanak tanır.
Kaynak: https://apkpure.com/tr/whatsapp-plus/whats.matbaq

Bölüm 2: En son Whatsapp Plus APK nasıl indirilir


Whatsapp Plus İndir 2021/2022 çok kolay. WhatsApp'ın değiştirilmiş bir versiyonu olduğundan, mağazalarda bulunamaz. APK sürümü olarak alabilirsiniz.

Bağlantıdan WhatsApp Plus APK indirebilirsiniz
Whatsapp artı indir
Orijinal WhatsApp'ı kaldırmanız gerekecek, böylece kaldırmadan önce verilerinizi yedekleyin.
İndirmeden önce, bilinmeyen kaynaklardan indirmeyi etkinleştirdiğinizden emin olun. Bunu etkinleştirmek için ayarlara gidin, ardından Güvenlik sekmesinin altındaki bilinmeyen kaynakları etkinleştirin.
Telefondaki kurulumundan sonra telefon numaranızı girin. Artık en son WhatsApp Plus son sürümü kullanabilirsiniz.

Comments